top of page

LAAT JE VOLLEDIG ONTLASTEN DOOR EEN COMBI-PAKKET

 

Elk bedrijf is uniek. Zo ook jouw bedrijf. Om jouw bedrijf op te laten vallen is de juiste combinatie van een logo, website én fotografie een belangrijk onderdeel. Er is geen sneller medium dan het web. De wereld ligt aan je voeten, maar een potentiële klant kan ook met een klik weer weg zijn. Door een combinatie van een goed logo, krachtige fotografie en een goedwerkende website willen wij jouw klanten behouden op de website. Door een samenwerking tussen de Ruiter Graphic Design en Brandingstore.nl, kunnen wij een breed pakket aanbieden waardoor jij als ondernemer totaal ontlast wordt.

UITSTEKENDE SERVICE

 

Zodra je contact met ons opneemt, bespreken we jouw ideeën. Vervolgens gaan we aan de slag om jouw logo en website te realiseren. Met Brandingstore.nl plan je een afspraak in om het beste van jou en jouw bedrijf vast te laten leggen. We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

 

Een goede website, met logo, tekst en foto’s moet op ieder punt kloppen. Zo ook juridisch. In samenwerking met Van der Velden c.s., een rechtshulp kantoor gespecialiseerd in ICT-, Media en Intellectueel Eigendomsrecht, bieden wij de mogelijkheid aan een gratis intakegesprek van 30 minuten (online) in te plannen om te kijken of er sprake is van eventuele juridische vraagstukken met betrekking tot jouw nieuwe website, logo en foto’s. Denkt hierbij aan een disclaimer, cookie- en privacy statements in het kader van de AVG (Algemene Verordering Gegevensbescherming en Privacy). Maar, misschien heb je ook wel vragen over algemene voorwaarden of registratie van jouw logo en/of merkennaam op landelijk, binnen de Benelux of zelfs Europees niveau. Van der Velden c.s. helpt jou op weg en na een gratis online gesprek weet je wat jouw positie is en waar je aan toe bent!

 

Indien gewenst kunnen we zelfs een pakket op maat volgens jouw persoonlijke wensen en voorkeuren samenstellen. 

COMBI BRANDING DEAL

DESIGN

Moodboard en feedback

5 concepten

6 feedback rondes

Oplevering logo naar keuze in alle bestandsformaten (.ai, .psd, vector files)

Logo

Logo

FOTO BEELDBANK

2 uur shooten

50 foto's inclusief bewerking op hoge resolutie

3 outfits

Shootlocatie: Daglicht studio met verschillende settings inclusief achtergrondkleur of op eigen locatie.

Selectie op basis van online gallery

Digitale levering binnen 2 weken

Professionele

+

Logo

DESIGN

7 tot 10 pagina's

webdesign dat ook geschikt is voor tablets en smartphones

aangeleverde teksten redigeren

Bijpassende stockfoto's zoeken en integreren in de website

integratie van aangeleverde SEO zoektermen

een contactformulier en Google Maps

domeinnaam registreren of bestaande domeinnaam koppelen aan nieuwe website

Website

+

T O T A A L € 3195-,

Exclusief BTW. en hostingkosten

Zakelijk aftrekbaar

Goede investering in jouw bedrijf

Staat datgene wat jij nodig hebt hier niet tussen of zou je een pakket op maat willen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw idee verder kunnen uitbreiden.

bottom of page