top of page

JOUW IDEE VERTAALD NAAR BEELD EN TEKST

 

Met mooie flyers kan je ook offline meer zichtbaarheid creëren. Of dat nou is om een actie te promoten of om potentiële klanten te bereiken. Voor drukwerk zijn diverse mogelijkheden. Wens je bijvoorbeeld een grafisch design? Wil je liever een tekst die op speciale wijze is opgemaakt? Of ga je liever voor een combinatie van beide? In principe kunnen we alles voor je regelen!

UITSTEKENDE SERVICE

 

Wij kunnen het drukwerk binnen drie verschillende pakketten realiseren. Indien gewenst kunnen we zelfs een pakket op maat volgens jouw persoonlijke wensen en voorkeuren samenstellen. Zodra je contact met ons opneemt, bespreken we jouw ideeën. Vervolgens gaan we aan de slag om een aantal voorbeeldontwerpen te realiseren. Je kiest daaropvolgend het design, dat wij voor jou gaan perfectioneren. We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

Drukwerk laten maken?

ONZE DRUKWERK PAKKETTEN

PAKKET

Vanaf

3 concepten

4 feedbackronde

Oplevering flyer naar keuze in alle bestandsformaten (.idd, .jpeg files)

Je kunt kiezen voor gevouwen en opgevouwen flyers

Flyer

ex. btw

€ 149-,

PAKKET

Vanaf

3 concepten

4 feedbackronde

Oplevering brochure naar keuze in alle bestandsformaten (.idd, .jpeg files)

Een brochure pakket start vanaf 10 pagina's. Elke extra pagina is €7,50

Brochure

ex. btw

€ 199-,

PAKKET

3 concepten

4 feedbackronde

Oplevering flyer naar keuze in alle bestandsformaten (.idd, .jpeg files)

Poster

ex. btw

€ 159-,

*Alle prijzen zijn excl. het drukken van jouw gekozen pakket

Staat datgene wat jij nodig hebt hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw idee verder kunnen uitbreiden.

drukwerk

DIENSTEN

Een drukwerk pakket ontwikkelen op locatie 

Extra feedbackronde 

Extra 2 concepten 

Extra 4 concepten 

Geboorte, Trouw of safe the

date kaart zonder illustratie.

Drukwerk aanpassen

 

Extra pagina brochure 

 

prijs op aanvraag 

 

€ 49 -,

€ 49 -,

€ 75 -,

€ 69-,

€ 9,99 (per pagina)

€ 7,50 (per pagina)

*Alle prijzen zijn ex. BTW.

Extra

Werkwijze

ONZE

01

Offerte

Vul het offerteformulier in, zodat voor ons duidelijk is wat je wensen zijn. Wil je dit liever telefonisch, op locatie of via zoom doen? Ook dat is mogelijk! Wij houden namelijk van persoonlijk contact met onze klant. Je kunt dit aangeven in het offerteformulier. Op basis van het ingevulde offerteformulier ontvang je een vrijblijvende offerte.

02

Aanbetaling

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, volgt een aanbetaling. Hierna gaan wij voor jou aan de slag. Samen plannen we een telefonische afspraak om nogmaals jouw wensen op een rij te zetten. Indien je voorbeelden heb van een flyer, brochure, poster etc. dat je voor ogen heb dan ontvangen we deze graag. Ook bespreken we op welke ontwikkeltijd je kunt rekenen en spreken we een conceptuele opleverdatum af.  Afhankelijk van het gekozen pakket wordt er al dan niet op voorhand een moodboard aan je voorgelegd.

03

Aan de slag

Na ontvangst van de concepten ontvangen we graag je feedback. Het door jou gekozen drukwerk wordt geheel naar jouw wensen uitgewerkt. Je ontvangt het drukwerk in alle gangbare bestandsformaten nadat de volledige betaling is voldaan.

04

Aanpassingen achteraf

Wil je na aflevering van je drukwerk toch nog iets aanpassen? Hier helpen wij je graag bij! Er zitten hier extra kosten aan verbonden van €49.

bottom of page