top of page

JOUW IDEE VERTAALD NAAR BEELD EN TEKST

 

Een opvallende huisstijl is belangrijk om te communiceren waar jij als onderneming voor staat. Uw huisstijl is tenslotte hét visitekaartje van uw onderneming en de juiste stijl zorgt voor een professionele uitstraling. Zo creëren wij artikelen als visitekaartjes, briefpapier, logo’s en enveloppen. Voor het huisstijl-ontwerp zijn diverse mogelijkheden. Wens je bijvoorbeeld een grafisch design? Wil je liever een tekst die op speciale wijze is opgemaakt? Of ga je liever voor een combinatie van beide? In principe kunnen we alles voor je regelen!

UITSTEKENDE SERVICE

 

Wij kunnen de huisstijl binnen drie verschillende pakketten realiseren. Indien gewenst kunnen we zelfs een pakket op maat volgens jouw persoonlijke wensen en voorkeuren samenstellen. Zodra je contact met ons opneemt, bespreken we jouw ideeën. Vervolgens gaan we aan de slag om een aantal voorbeeldontwerpen te realiseren. Je kiest daaropvolgend het design, dat wij voor jou gaan perfectioneren. We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

Huistijl laten maken?

ONZE HUISSTIJL PAKKETTEN

PAKKET

1 concepten

2 feedbackronde

Oplevering huisstijl naar keuze in alle bestandsformaten (.ai, .psd, vector files)

Bevat logo en een visitekaartje

Brons

ex. btw

€ 449-,

PAKKET

Moodboard en feedback

3 concepten

3 feedbackronde

Oplevering huisstijl naar keuze in alle bestandsformaten (.ai, .psd, vector files)

Bevat logo, visitekaartje briefpapier, envelop 

Zilver

ex. btw

€ 579-,

PAKKET

Moodboard en feedback

4 concepten

4 feedbackronde

Oplevering huisstijl naar keuze in alle bestandsformaten (.ai, .psd, vector files)

Bevat logo, visitekaartje briefpapier, envelop en Social Media pakket (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest)

Goud

ex. btw

€ 669-,

Meest

gekozen

Staat datgene wat jij nodig hebt hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw idee verder kunnen uitbreiden.

Huisstijl

DIENSTEN

Een huisstijl ontwikkelen op locatie 

Extra feedbackronde 

Extra 2 concepten 

Extra 4 concepten 

Visitekaartje aanpassen

 

Briefpapier/offerte aanpassen 

Gegevens aanpassen gehele huisstijl

Ontwerp aanpassen gehele huisstijl

Social media pakket los

 

 

prijs op aanvraag 

€ 49 -,

€ 49 -,

€ 75 -,

€ 9,99

€ 9,99 

€ 39 -,

€ 49 -,

€ 99 -,

*Alle prijzen zijn ex. BTW.

Extra

Werkwijze

ONZE

01

Offerte

Vul het offerteformulier in, zodat voor ons duidelijk is wat je wensen zijn. Wil je dit liever telefonisch, op locatie of via zoom doen? Ook dat is mogelijk! Wij houden namelijk van persoonlijk contact met onze klant. Je kunt dit aangeven in het offerteformulier. Op basis van het ingevulde offerteformulier ontvang je een vrijblijvende offerte.

02

Aanbetaling

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, volgt een aanbetaling. Hierna gaan wij voor jou aan de slag. Samen plannen we een telefonische afspraak om nogmaals jouw wensen op een rij te zetten. Indien je voorbeelden heb van een huisstijl dat je voor ogen heb dan ontvangen we deze graag. Ook bespreken we op welke ontwikkeltijd je kunt rekenen en spreken we een conceptuele opleverdatum af.  Afhankelijk van het gekozen pakket wordt er al dan niet op voorhand een moodboard aan je voorgelegd.

03

Aan de slag

Na ontvangst van de concepten ontvangen we graag je feedback. De door jou gekozen huisstijl wordt geheel naar jouw wensen uitgewerkt. Je ontvangt de huisstijl in alle gangbare bestandsformaten nadat de volledige betaling is voldaan.

04

Aanpassingen achteraf

Wil je na aflevering van je huisstijl toch nog iets aanpassen? Hier helpen wij je graag bij! Er zitten hier extra kosten aan verbonden van €49.

bottom of page