top of page

JOUW IDEE VERTAALD NAAR BEELD

 

Het bekende gezegde 'een foto zegt meer dan 1000 woorden' toont aan dat een illustratie of een ander visueel beeld een veel sterkere boodschap kan overbrengen dan tekst. Door een tekst te vervangen of versterken met een krachtige illustratie zorg je ervoor dat je boodschap nog beter overkomt. Voor Illustraties zijn diverse mogelijkheden. In principe kunnen we alles voor je regelen!

UITSTEKENDE SERVICE

 

Wij kunnen de illustratie binnen twee verschillende pakketten realiseren. Indien gewenst kunnen we zelfs een pakket op maat volgens jouw persoonlijke wensen en voorkeuren samenstellen. Zodra je contact met ons opneemt, bespreken we jouw ideeën. Vervolgens gaan we aan de slag om een aantal voorbeeldontwerpen te realiseren. Je kiest daaropvolgend het design, dat wij voor jou gaan perfectioneren. We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

Illustratie laten maken?

ONZE ILLUSTRATIE PAKKETTEN

PAKKET

Vanaf

Inclusief tussentijdse feedback rondes

 

Oplevering illustratie naar keuze in alle bestandsformaten (.psd .png, .jpeg files)

Een Illustratie pakket start vanaf 1 illustratie van een persoon, voorwerp, dier etc. Elke extra illustratie is €75.

Illus tra tie

ex. btw

€ 120-,

PAKKET

Vanaf

ex. btw

Inclusief tussentijdse feedback rondes

Geschikt voor telegram en whatsapp

Oplevering stickers naar keuze in alle bestandsformaten (.psd .png, .jpeg files)

Een sticker pakket start vanaf 1 illustratie. Elke extra illustratie is €75

Sticker

€ 99-,

Staat datgene wat jij nodig hebt hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw idee verder kunnen uitbreiden.

Illustraties

DIENSTEN

Een illustratie pakket ontwikkelen op locatie 

Extra illustratie 

Extra sticker illustratie 

 

prijs op aanvraag 

 

€ 75 -,

€ 75 -,

*Alle prijzen zijn ex. BTW.

Extra

Werkwijze

ONZE

01

Offerte

Vul het offerteformulier in, zodat voor ons duidelijk is wat je wensen zijn. Wil je dit liever telefonisch, op locatie of via zoom doen? Ook dat is mogelijk! Wij houden namelijk van persoonlijk contact met onze klant. Je kunt dit aangeven in het offerteformulier. Op basis van het ingevulde offerteformulier ontvang je een vrijblijvende offerte.

02

Aanbetaling

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, volgt een aanbetaling. Hierna gaan wij voor jou aan de slag. Samen plannen we een telefonische afspraak om nogmaals jouw wensen op een rij te zetten. Indien je voorbeelden heb van een illustratie dat je voor ogen heb dan ontvangen we deze graag. Ook bespreken we op welke ontwikkeltijd je kunt rekenen.

03

Aan de slag

Na ontvangst van de concepten ontvangen we graag je feedback. De door jou gekozen illustratie wordt geheel naar jouw wensen uitgewerkt. Je ontvangt de illustratie in alle gangbare bestandsformaten nadat de volledige betaling is voldaan.

04

Aanpassingen achteraf

Wil je na aflevering van je illustratie toch nog iets aanpassen? Hier helpen wij je graag bij! Er zitten hier extra kosten aan verbonden van €49.

bottom of page