top of page

JOUW IDEE VERTAALD NAAR BEELD EN TEKST

 

Het bedrijfslogo of productlogo is het krachtigste beeldmerk in het arsenaal. De puurste vorm van jouw merk. Dat beeld bestaat al, wij moeten het alleen nog vormgeven. Wij doen er alles aan om het handelsmerk volledig aan te laten sluiten op jouw bedrijf. Tegenwoordig is dit element niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld. Wij snappen als geen ander hoe belangrijk zo’n embleem is voor jouw bedrijf en staan daarom graag voor je klaar om een logo te maken. Voor het logo ontwerp zijn diverse mogelijkheden. Wens je bijvoorbeeld een grafisch design? Wil je liever een tekst die op speciale wijze is opgemaakt? Of ga je liever voor een combinatie van beide? In principe kunnen we alles voor je regelen! Zo kunnen we tevens jouw complete huisstijl ontwerpen of business cards met logo verzorgen.

UITSTEKENDE SERVICE

 

Wij kunnen het logo ontwerpen binnen drie verschillende pakketten. Indien gewenst kunnen we zelfs een pakket op maat volgens uw persoonlijke wensen en voorkeuren samenstellen. Zodra je contact met ons opneemt, bespreken we jouw ideeën. Vervolgens gaan we aan de slag om een aantal voorbeeldontwerpen te realiseren. Je kiest daaropvolgend het design, dat wij voor jou gaan perfectioneren. We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent! Een logo maken we doorgaans binnen een week.

Logo laten maken?

ONZE LOGO PAKKETTEN

PAKKET

ex. btw

3 concepten

4 feedbackronde

Oplevering logo naar keuze in alle bestandsformaten (.ai, .psd, vector files)

Brons

€ 249-,

PAKKET

ex. btw

Moodboard en feedback

4 concepten

5 feedbackronde

Oplevering logo naar keuze in alle bestandsformaten (.ai, .psd, vector files)

Social Media pakket (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest)

Zilver

€ 379-,

PAKKET

ex. btw

Moodboard en feedback

5 concepten

6 feedbackronde

Oplevering logo naar keuze in alle bestandsformaten (.ai, .psd, vector files)

Social Media pakket (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest)

Goud

€ 599-,

Meest

gekozen

Staat datgene wat jij nodig hebt hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw idee verder kunnen uitbreiden.

Logo

DIENSTEN

Logo ontwikkelen op locatie 

Extra feedbackronde 

Extra 2 concepten 

Extra 4 concepten 

Social Media pakket los 

Gegevens aanpassen logo 

Logo ontwerp aanpassen 

op aanvraag 

€ 49 -,

€ 49 -,

€ 75 -,

€ 99 -,

€ 5 -,

€ 49 -,

Extra

*Alle prijzen zijn ex. BTW.

Werkwijze

ONZE

01

Offerte

Vul het offerteformulier in, zodat voor ons duidelijk is wat je wensen zijn. Wil je dit liever telefonisch, op locatie of via zoom doen? Ook dat is mogelijk! Wij houden namelijk van persoonlijk contact met onze klant. Je kunt dit aangeven in het offerteformulier. Op basis van het ingevulde offerteformulier ontvang je een vrijblijvende offerte.

02

Aanbetaling

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, volgt een aanbetaling. Hierna gaan wij voor jou aan de slag. Samen plannen we een telefonische afspraak om nogmaals jouw wensen op een rij te zetten. Indien je voorbeelden heb van het logo dat je voor ogen heb dan ontvangen we deze graag. Ook bespreken we op welke ontwikkeltijd je kunt rekenen en spreken we een conceptuele opleverdatum af. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt er al dan niet op voorhand een moodboard aan je voorgelegd.

03

Aan de slag

Na ontvangst van de concepten ontvangen we graag je feedback. Het door jou gekozen logo wordt geheel naar jouw wensen uitgewerkt. Je ontvangt het logo in alle gangbare bestandsformaten nadat de volledige betaling is voldaan.

04

Aanpassingen achteraf

Wil je na aflevering van jouw logo toch nog iets aanpassen? Hier helpen wij je graag bij! Er zitten hier extra kosten aan verbonden van €49.

bottom of page